torstai 13. maaliskuuta 2014

Arkistosta löytynyttä 2 – isänpäiväkortteja

Koska veljestäni tuli viime vuonna isä vain vajaat kaksi viikkoa ennen isänpäivää, pääsin tekemään kaksi isänpäiväkorttia, sillä pitihän veljeäkin muistaa ainakin nyt hänen ensimmäisenä isänpäivänään. Esitellään nyt sitten arkistoista kaksi isänpäiväkorttia, kun niistä tuli aika kivat.

Kortti #78 

Veljeni on aina ollut metallimusiikkimiehiä, joten piti olla tarkkana, ettei kortista tule liian pliisu. Käytin siis Octopode Factoryn digileimasinta Skull and Cross Bones ja rokkivärejä mustaa ja punaista. Tähdet on tehty Fiskarsin lävistimellä ja teksti Dymolla. Kuvaa on hieman väritetty Copiceilla.


Kortti #79

Tein toki kortin myös isällemme. Siihen valikoitui Magnolian hauska leimasin Edwin with Derbyhat. Väritin kuvan Copiceilla – kokeilin pelkkiä lämpimien harmaiden sävyjä lukuun ottamatta Edwinin ihoa. Tuollainen väritys on aika kiva. Joskus voisi tehdä esim. hääkortin, jossa olisi vain valkoisen ja harmaan sävyjä - siitä voisi tulla aika tyylikäs.

Taustalla on palanen Milanon-karttaa, jonka otin talteen Italian-matkalla, jonka tein mieheni ja meidän molempien vanhempien kanssa viime syksynä. Niinpä kartanpala muistutti sitten sopivasti isääni tuosta matkasta.

1 kommentti:

  1. Upeat kortit! Varsinkin tuo ylempi on tosi cool, sopii hyvin tuoreelle isälle : )

    VastaaPoista